Vegansk pastaret
En børnevenlig ret med masser lækre ingredienser. Om du er veganer eller ej, var denne her pastaret helt vildt populær blandt os på erfaringstur, i det fri.
Ingredienser
3-4 fed hvidløg
1 løg, finthakket
2 spsk olivenolie
3 tsk paprika
2 tsk spidskommen
1 tsk koriander
1 tsk kardemomme
1 dåse hakkede tomater
1 dåse kokosmælk
240 g kikærter(1 dåse)
1 grøntsagsboullionterning
salt
Sådan gør du
Skræl og skær løg og hvidløg, og steg det i olie i en gryde til løgene er bløde.
Derefter tilsættes kokosmælk, de hakkede tomater, alle krydderierne og boullionterningen. Hæld vandet fra kikærterne, og kom så også dem i gryden. Lad det simre 10-20 minutter og smag til med salt.
Retten smager rigtig godt både sammen med pasta eller ris.