Brændenældesuppe og brasede kartofler 

2019-05-07

Ingredienser

Brændældesuppen:

1 løg

2 hvidløg

1 grøntsagsboullion

4 dl vand

En stor håndfuld brændælder

8 kartofler

4 gulerødder


Brasede kartofler:

2 spsk. olie

8 kartofler 

1  tsk salt



Brandældesuppe er  en lækker, nem og smagfuld ret, at lave i naturen. Her bruger du også naturens ressourcer i din mad. 

Sådan gør du

Start med at skær hvidløgne og løgne i små tern. Steg dem i gryden, så de bliver gyldenbrune. 

Put så vandet i, og lad det stå og syde lidt. 

Derefter hælder du din grøntsagsboullion i vandet med løg-nene. 

Hak kartoflerne og gulerødderne i tern, og put dem derefter i suppen. 

Lad det stå, imens du laver dine brasede kartofler.

Hæld olie på din pande, og vent til det blevet godt varmt.

Smid nu kartoflerne på panden, og lad dem stege til de bliver brune og sprøde. 

Tilsidst hælder du lidt salt over dem, og voila - maden er serveret! 



Se vores Facebook: https://www.facebook.com/NaturN%C3%A6r-433888667395671/?modal=admin_todo_tour 
Kontakt os på mailen: Naturnaer@gmail.com
Drevet af Webnode Cookies
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang